lauantai 26. marraskuuta 2022

Valkoinen Suomi Seppo Lehto eduskuntaan ;) kommarihuorat desantit putinmitalienne kanssa, syökää paskaanne

Seppo Lehto eduskuntaan valkoisen Suomen edustajana 30.9.2017. Kuva1
https://Seppo-Lehto-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com

Kommarihoroille osattiin annostella nikkeliä 1918. Isänmaa asia oli montuttaa kommarihorot. Jokainen voi tehdä johtopäätöksiä mikä on tilanne tänään?  Olisiko uutisotsikoinneissa oltava ryssämielisten perseennuolenta tekstien sijaan?: Tik tok kommarit ymv moskovan siirtomaaimperiumin apinat ja aisankannattaja monttuun. Miehittäjä-Ryssän ja siirtomaabantujen ( =Hottentotteja popsivien kannibaalien) arvoilla ei Suomea rakenneta.

Taustalla soimaan Jääkärien marssi ja Suojeluskuntain marssi kunnes viimeinenkin desantti on saanut annoksensa.

Valkoinen Suomi Seppo Lehto eduskuntaan ;) kommarihuorat desantit putinmitalienne kanssa, syökää paskaanne 

Seppo Lehto eduskuntaan valkoisin arvoin


Seppo Lehto eduskuntaan valkoisen Suomen edustajana 30.9.2017. Kuva2
https://Lehto-Seppo-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.comParas punikki on kuollut punikki (tänä päivänä näitä punikkitatteja on joka puolueessa kokoomusta myöden), monet virkaloiset puolueaktivistit jopa 1:1:een pelkkiä Ryssän persekärpäsiä. Jokainen kuollut desantti ansaitsee paikkansa hyötyjätelaitoksen kompostissa.


------------------
Seppo Lehto edustaa historiallista totuutta, eikä ymmärrä, eikä hyväksy keskuudessamme olevien mustan ja ryssäläisen tulevaisuuden peittelyä ja suojelua edes yhdellä sanalla.
Slava Ukraini = Suomenkin miehitetyt alueet takaisin ja miehittäjä-Ryssän sotarikolliset menkööt imperialististen islamistien kanssa harjoittamaan päiväjumppaa vuohikarsinaan.
------ 

Älkää kusettako kansaa kuulkaa Suomi suomalaisille => Maahanmuutolle rajoituksia EU:n ulkopuolelta tuleville. Eduskuntavaalit 2023 valkoinen vaihtoehto Lehto Seppo https://Eduskuntavaalit-Pirkanmaa.blogspot.com : Älkää kusettako kansaa kuulkaa Suomi suomalaisille ja maahanmuutolle rajoituksia Afrikasta ja Aasiasta.Me olemme vähemmistö. Älkäämme suosiko muuttumistamme vähemmistöksi myös omassa maassamme - Matti Vanhanen jutta urpilainen jyrki katainen, petteri orpo  juha sipilä jne kansakuntamme tuhon enkelit. Hävetkää ja tappakaa itsenne. Kiitos = Seppo Lehto eduskuntaan 2023 eduskuntavaaleissa Valkoinen Suomi tavoittein.
 ---------

-------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti